SCHOONMAKEN IS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST!

Bij schoonmaken is zowel kwaliteit als efficiency van groot belang.
Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we een mooi assortiment
samengesteld met alle schoonmaakbenodigdheden.

hulpmaterialen3

Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij schoonmaken is zowel kwaliteit als efficiency van groot belang. Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we een mooi assortiment samengesteld met alle schoonmaakbenodigdheden. Er zijn oplossingen voor verschillende doeleinden, variërend van eenvoudig tot het complexere professionele schoonmaakwerk. Met duidelijke informatie over de producten, helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie. Uw wensen en behoeften staan hierbij centraal.

Compleet assortiment

U vindt hier de hulpmaterialen van ons eigen merk PrimeSource. PrimeSource staat voor topkwaliteit tegen een fijne prijs. De producten zijn uitgebreid getest en sluiten naadloos aan bij onze PrimeSource schoonmaakmiddelen. Naast ons eigen merk kunt u uiteraard ook kiezen voor diverse A-merk hulpmaterialen om de schoonmaakwerkzaamheden perfect te regelen. In de brochure is het totale hulpmaterialenpakket terug te vinden. Komt u er na het lezen van deze brochure nog even niet uit? Wij geven u graag advies over de producten die voor uw organisatie het beste ingezet kunnen worden. Onze schoonmaakspecialisten hebben ruime kennis en ervaring in de schoonmaakwereld. Zij helpen u graag op weg zodat uw schoonmaakwerkzaamheden snel, grondig en efficiënt verlopen! Uw schoonmaak...wij zorgen ervoor!

Schoonmaakplannen op maat

Naast het gebruik van onze professionele reinigingsmiddelen en hulpmaterialen, mag u van ons ondersteuning op maat verwachten! Uw keuze om de totale PrimeSource Cleaninglijn voor uw pand te implementeren gaat hand in hand met een klantspecifiek schoonmaakplan dat wij voor u opstellen. Op basis van een inventarisatie op locatie krijgen we een beeld van de te reinigen oppervlakken en ruimtes. In het schoonmaakplan staat overzichtelijk in een schema aangegeven wat, wanneer en met welk middel gereinigd dient te worden. De kleurcoderingen in het schoonmaakplan zijn afgestemd op de kleuren van het product en de kans op fouten is hierdoor minimaal.

Om de kwaliteit van het reinigen van uw gebouw te waarborgen kunt u met de bijgeleverde controlelijst en productinformatiebladen alles blijven monitoren. Verandert er iets in uw huidige situatie? Dan maken wij uw schoonmaakplan direct weer actueel. U kunt dus altijd op ons rekenen, want alleen het beste resultaat telt!