HET BESTE RESULTAAT, EEN PERFECT SCHONE VAAT!

Met een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment aan
vaatwas- en naglansmiddelen is een schone vaat een vanzelfsprekendheid!

vaatwas water

Bag-in-box

De vaatwas- en naglansmiddelen van PrimeSource zijn verpakt in een bag-in-box. De omdoos van deze bag-in-box is gemaakt van FSC gecertificeerd karton. De binnenzak kan na gebruik in een handomdraai uit de kartonnen doos worden gehaald om vervolgens apart van elkaar bij het afval te deponeren. Niet alleen het scheiden van afval is beter voor het milieu, de slimme bag-in-box verpakking neemt ook minder afvalruimte in beslag dan traditionele plastic verpakkingen.

Hoogconcentraat

We zetten een aanvullende innovatieve stap met het Vaatwasmiddel Concentraat en het Naglansmiddel Concentraat. Deze twee PrimeSource producten worden in een losse doorzichtige zak geleverd die u zelf met water verdunt totdat de juiste reinigingsoplossing ontstaat.

Door dit product op locatie zelf te verdunnen tot het juiste reinigingsmiddel wordt de belasting van het milieu op een relatief simpele manier beperkt. Er vindt geen onnodig transport van water plaats en daarnaast beperkt het ook de hoeveelheid verpakkingsafval.

Solid

Wilt u liever een vaatwasmiddel met een Milieucertificaat, kies dan voor ons Vaatwasmiddel Solid met een Nordic Ecolabel. Dit vaatwasmiddel is een zwaar geconcentreerd product dat door haar vaste structuur minder transportruimte inneemt, gebruiksvriendelijk is verpakt en verspilling uitsluit.

Full service producten

Op zoek naar een zorgeloos en uitstekend wasresultaat? Met onze full service vaatwasproducten behoort ook dát tot de mogelijkheden! Uw gehele vaatwasinstallatie wordt voorzien van een doseerunit (in bruikleen), er vindt periodiek onderhoud aan uw doseerapparatuur plaats  en in geval van storing wordt u direct geholpen door onze servicepartner.

Naast deze full service producten bieden we u ook een universeel assortiment vaatwas- en naglansmiddelen aan zonder dienstverlening.