EEN STRALEND SCHOON GEBOUW,DE JUISTE UITSTRALING

 

Met deze PrimeSource cleaningproducten heeft u de totaaloplossing in handen
voor uw interieur, sanitair en vloer. Uw pand is perfect schoon!
Zoals het hoort!

schoon2

Met deze PrimeSource cleaningproducten heeft u de totaaloplossing in handen voor uw interieur, sanitair en vloer. Uw pand is perfect schoon!
Zoals het hoort!

Hoogconcentraat

Diverse schoonmaakobjecten vragen om verschillende werkmethodes en doseersystemen. Nagenoeg alle dagelijkse reinigers van PrimeSource zijn als hoogconcentraat te verkrijgen. Uiteraard vindt u ook normaal geconcentreerde reinigers in ons assortiment terug voor uw dagelijks gebouwonderhoud. De keuze is aan u!

Met de hoogconcentraten van PrimeSource Cleaning maakt u een bewuste keuze. Met één liter geconcentreerde reiniger zijn 200 sprayflacons te vullen. Met de aanwezige doseerdop op deze flessen doseert u bovendien altijd de juist hoeveelheid. Met de navulzakken zijn de doseerflacons eenvoudig opnieuw te gebruiken. We beperken daarmee het verpakkingsafval met een lagere belasting voor het milieu tot gevolg.

Bij de normaal geconcentreerde reinigers haalt u tot 40 sprayflacons uit één liter. U kunt dit product rechtstreeks in de de sprayflacon of emmer doseren of desgewenst een doseerdop op de fles draaien. Voor zowel de normale als de hoogconcentraten die u in een sprayflacon kunt doseren, hebben we een bijpassende sprayflacon voor dagelijks gebouwonderhoud in het assortiment opgenomen.

Schoonmaakplannen op maat

Naast het gebruik van onze professionele reinigingsmiddelen mag u van ons ondersteuning op maat verwachten! Uw keuze om de totale PrimeSource Cleaninglijn voor uw pand te implementeren gaat hand in hand met een klantspecifiek schoonmaakplan dat wij voor u opstellen. Op basis van een inventarisatie op locatie krijgen we een beeld van de te reinigen oppervlakken en ruimtes. In het schoonmaakplan staat overzichtelijk in een schema aangegeven wat, wanneer en met welk middel gereinigd dient te worden. De kleurcoderingen in het schoonmaakplan zijn afgestemd op de kleuren van het product en de kans op fouten is hierdoor minimaal.

Om de kwaliteit van het reinigen van uw gebouw te waarborgen kunt u met de bijgeleverde controlelijst en productinformatiebladen alles blijven monitoren. Verandert er iets in uw huidige situatie? Dan maken wij uw schoonmaakplan direct weer actueel. U kunt dus altijd op ons rekenen,  want alleen het beste resultaat telt!