Dagelijkse reiniging van sanitair

 

Sanitairreiniger Eco DoseerflesSanitairreiniger Eco+ Doseerfles

Hooggeconcentreerde geparfumeerde dagelijkse sanitair-reiniger geschikt voor de reiniging van alle sanitaire ruimtes. Voorkomt opbouw van vervuiling zoals kalkzeep en -aanslag, verwijdert huidvetten en is kalkbindend. Zorgt voor een langdurig fris santair. In een handige doseerfles om overdosering te voorkomen.

ecolabelAISE

10101     Verpakking 6 x 1 L

Hier treft u het productblad van dit artikel. 

 

Sanitairreiniger Eco NavulzakSanitairreiniger Eco+ Navulzak

Hooggeconcentreerde geparfumeerde dagelijkse sanitairreiniger, geschikt voor de reiniging van alle sanitaire ruimtes. Voorkomt opbouw van vervuiling zoals kalkzeep en -aanslag, verwijdert huidvetten
en is kalkbindend. Zorgt voor een langdurig fris santair. In een navulzak om de doseerfles na te vullen. Deze verpakking bespaart u geld en vermindert de hoeveelheid afval.

ecolabelAISE

10102     Verpakking  6 x  1 L 

Hier treft u het productblad van dit artikel.        

 

Sanitairreiniger Eco CanSanitairreiniger Eco+ Can

Hooggeconcentreerde geparfumeerde dagelijkse sanitairreiniger in een can, geschikt voor de reiniging van alle sanitaire ruimtes. Voorkomt opbouw van vervuiling zoals kalkzeep en -aanslag, verwijdert huidvetten en is kalkbindend. Zorgt voor een langdurig fris santair. 

ecolabelAISE

10124     Verpakking  2 x  5 L

Hier treft u het productblad van dit artikel.         

 

SanitairreinigerSanitairreiniger

Geparfumeerde lichtzure dagelijkse sanitairreiniger, geschikt voor de reiniging van alle sanitaire ruimtes. Voorkomt opbouw van vervuiling zoals kalkzeep en -aanslag, verwijdert huidvetten en is kalkbindend.
Zorgt voor een langdurig fris santair. In een knijpfles welke eventueel voorzien kan worden van een losse doseerdop (10190).

AISE

10103     Verpakking 12 x 1 L 

Hier treft u het productblad van dit artikel.        

 

UrinevangerUrinevanger

Fris geparfumeerde dagelijkse sanitairreiniger met microbiologische werking. Geschikt voor de reiniging van alle sanitaire ruimten. Uitermate geschikt voor situaties waar urinegeur een probleem is. Het product zorgt ervoor dat urinesteen uit de voegen gehaald wordt.

AISE

10104     Verpakking 12 x 1 L

Hier treft u het productblad van dit artikel. 

 

Sprayflacon InterieurSprayflacon Interieur

Een ongevulde sprayflacon en spraytrigger bedoeld voor de sanitairreiniger. Een gevulde sprayflacon heeft een inhoud van maximaal 600 ml. 

 

Sprayflacon 10180      Per stuk

Spraytrigger 10185     Per stuk

 

doseerdopDoseerdop

Voor makkelijke dosering van reinigingsmiddelen in een knijpfles.

10190     Verpakking    Per stuk